Op maar een paar minuten rijden van Abaai vind je winkelcentrum Sambil.
Het is een voor Curaçaose begrippen flink winkelcentrum met een verscheidenheid aan winkels.
Daarnaast vind je er bijvoorbeeld ook een bioscoop, een bowlingbaan, een grote Carrefour-supermarkt, fitness, een foodcourt en het Extreme Zone rrampolinepark: een ideale plek voor kids die wat energie kwijt moeten!

Er zijn een uiteraard een heleboel trampolines maar ook andere speeltoestellen om lekker te kunnen klimmen en klauteren. Ook is er bijvoorbeeld een grote glijbaan, zijn er draaiende apparaten en een foam pit om in te duiken. Regelmatig worden er andere activiteiten georganiseerd. Tickets zijn te koop bij de ingang waar je ook een kleine cafetaria vindt. Voor jonge kinderen is er een apart, afgesloten gebied waar zij veilig kunnen spelen.

Het trampolinepark is een ideale plek voor kinderen die wel wat energie kwijt kunnen.
Heel Sambil heeft airconditioning dus je kunt hier ook de hitte even ontvluchten.
Daarnaast is het een aanrader als activiteit wanneer het weer eens een keer wat slechter is.
Het regent meestal maar even en zelden overal op het eialand, dus na een uurtje springen kun je vaak al weer lekker door naar het strand!

Rondom Sambil zijn grote parkeerplaatsen en wanneer je via een van de ingangen naar binnen loopt vind je het trampolinepark vanzelf aan de buitenste rand. Het winkelcentrum loopt rond met in het midden de foodcourt.

Klik hier om meer te lezen over ons resort!

Categorieën: Activiteiten

Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!