Heb je speciale verzoeken of is je geplande verblijf langer dan 14 dagen?

Abaai richt zich in basis op vakantieverhuur, maar regelmatig krijgen we aanvragen voor een lang(er) verblijf. Alle accommodaties zijn hiervoor geschikt en de faciliteiten aanwezig: denk bijvoorbeeld aan keukens, voldoende opbergruimte en een wasservice.
Bij een verblijf vanaf 15 nachten geven we korting op de standaardprijs per nacht, wil je langer dan een maand bij ons verblijven dan maken we samen een aanbieding op maat. Zo overwinteren er diverse gasten bij ons waarbij men bijvoorbeeld 6 weken blijft. Ook kunnen we een appartement voor 6 tot 12 maanden verhuren. Hebben je wensen of verzoeken voor je langere verblijf? We denken graag mee!

Door de centrale ligging biedt Abaai een mooi verblijf voor mensen die tijdelijk op het eiland komen werken. Het ziekenhuis (CMC), diverse scholen, het centrum van Willemstad en vele grote hotels en stranden zijn vlakbij. Wil je werken op afstand? Abaai heeft een snelle glasvezelverbinding een goede wifi. Eventueel kunnen we een werkplek voor je inrichten.

Woon je op het eiland en krijg je familie of vrienden over? Wanneer je thuis geen plaats hebt, is Abaai een goed alternatief. Er is meer dan genoeg ruimte om op het resort bij te kletsen of samen te eten. Misschien wil je zelf wel vakantie vieren bij Abaai en kom je samen met je gasten, of ben je juist op Curaçao voor familiebezoek.

Kom je met meerdere stellen, een groot gezin, een familie of grote vriendengroep? Ook voor wat grotere groepen kunnen we ook alle kanten op. Een voorbeeld zijn de twee appartementen naast elkaar, waarbij je beide terrassen aan elkaar kunt gebruiken en samen kunt koken en eten, of je juist even terug kunt trekken. Een andere optie is de enkele- en dubbele kamer samen. Je hebt dan drie slaapkamers, twee ruime badkamers en een groot overdekt terras met loungehoek, eettafels en keuken tot je beschikking. De kamers hebben allen hun eigen entree en twee kamers zijn met elkaar verbonden: handig met bijvoorbeeld kinderen. Extra bedden zijn op aanvraag bij te plaatsen.
Misschien wil je wel het hele resort voor jezelf!

Enkele voorbeelden voor een aanbieding op maat:

Langer dan 14 dagen op vakantie
Overwinteren bij Abaai
Meerdere kamers of appartementen naast elkaar
Stage lopen of tijdelijk werken op Curaçao
Werken op afstand
Kom je met een grote groep naar Curaçao? Huur dan heel Abaai af!
In de standaard indeling van de accommodaties is er plek voor 10 volwassenen,
maar tot 13 volwassenen en 3 kinderbedden zijn mogelijk op diverse manieren.
Overbrugging wachtend op je eigen woning op Curaçao
Komen er familie of vrienden op bezoek en heb je thuis niet genoeg plaats?
Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!