Heb je speciale verzoeken of is je geplande verblijf langer dan 14 dagen?

Abaai richt zich voornamelijk op vakantieverhuur, maar regelmatig krijgen we aanvragen voor een lang(er) verblijf. Alle accommodaties zijn hiervoor geschikt en de faciliteiten aanwezig: denk bijvoorbeeld aan keukens, voldoende opbergruimte en een wasmachine.
Lekker lang op vakantie? Bij een verblijf vanaf 15 nachten geven we korting op de standaardprijs per nacht, wil je langer dan een maand bij ons verblijven dan maken we samen een aanbieding op maat. Zo overwinteren er diverse gasten bij ons waarbij men bijvoorbeeld 6 weken blijft. Ook kunnen we een appartement voor 3, 6 of zelfs 12 maanden verhuren.

Heb je wensen of verzoeken voor je langere verblijf? Laat het ons weten, we denken graag mee!

Door de centrale ligging biedt Abaai ook een mooi verblijf voor mensen die tijdelijk op het eiland komen werken. Het ziekenhuis (CMC), diverse scholen, het centrum van Willemstad en vele grote hotels en stranden zijn vlakbij. Wil je werken op afstand? Abaai heeft een snelle glasvezelverbinding en goede wifi. Eventueel kunnen we een werkplek voor je inrichten.

Woon je op het eiland en krijg je familie of vrienden over? Wanneer je thuis geen plaats hebt, is Abaai een goed alternatief. Er is meer dan genoeg ruimte om op het resort bij te kletsen of samen te eten. Misschien wil je zelf ook wel vakantie vieren bij Abaai en kom je samen met je gasten, of ben je juist op Curaçao voor familiebezoek.

Enkele voorbeelden voor een aanbieding op maat:

Langer dan 14 dagen op vakantie
Overwinteren bij Abaai
Meerdere kamers of appartementen naast elkaar
Stage lopen of werken op Curaçao
Werken op afstand
Overbrugging terwijl je wacht op je eigen woning op Curaçao
Komen er familie of vrienden op bezoek en heb je thuis niet genoeg plaats?
Kom je met een grote groep naar Curaçao? Huur dan heel Abaai af!
In de standaard indeling van de accommodaties is er plek voor 10 volwassenen,
maar tot 13 volwassenen en 3 kinderbedden zijn mogelijk op diverse manieren.
Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!