Algemene voorwaarden Abaai Resort

Met het plaatsen van een boeking gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op boekingen bij Abaai Resort:

Boeking en betalingen

Wij bevestigen de reservering door middel van een reserveringsbevestiging. Het tarief op de bevestiging en factuur is bindend. Controleer de bevestiging en laat het ons weten als er iets niet correct is.

Met de reserveringsbevestiging ontvangt u uw factuur. U dient de aanbetaling binnen 7 dagen aan ons over te maken. Met het ontvangen van de aanbetaling is de reservering definitief. Uiterlijk 4 weken voor aankomst dienen wij het overige bedrag te hebben ontvangen. Indien de betaling niet tijdig wordt voldaan, kan Abaai Resort de vordering overdragen aan een incassobureau. De kosten hiervan worden opgeteld bij de vordering.

De betaling van overige diensten en faciliteiten, waaronder de verplichte eindschoonmaak van € 25,00, dient op de dag van vertrek contant in de plaatselijke valuta te worden voldaan. Hierbij wordt de wisselkoers van dat moment gehanteerd.

Annuleren

Bij een annulering meer dan 4 weken voor aankomst vindt er geen restitutie plaats van uw aanbetaling. Bij annulering binnen 4 weken zal de gehele reservering in rekening worden gebracht. Mocht het door opgelegde Covid-19 maatregelen niet mogelijk zijn om gebruik te maken van uw reservering dan maken wij een uitzondering. Voor groepen die gezamenlijk meer dan twee accommodaties huren, kunnen andere annulerings- en betalingsvoorwaarden gelden.

Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Aankomst en vertrek

U kunt vanaf 15:00 bij ons inchecken op de dag van aankomst. Wanneer er geen voorgaande verhuur is geweest kan dit in overleg ook eerder. Op de dag van vertrek dient u voor 12:00 uit te checken. Wanneer er geen aansluitende reservering plaatsvindt, kunt u in overleg tegen een kleine vergoeding gebruik maken van de kamer tot 19:00 uur.

In het geval van een aansluitende boeking kunt u uw bagage wel op het resort laten tot het moment van vertrek naar het vliegveld of een volgende accommodatie. U kunt tegen betaling worden gehaald van en gebracht naar het vliegveld Hato indien gewenst.

Tarieven

Tarieven per nacht gelden per accommodatie (exclusief OB) voor 2 personen, voor de dubbele kamer gelden de tarieven voor 4 personen. Een extra persoon op de kamer is mogelijk tegen een extra vergoeding, voor kinderen tot 3 jaar is dit kosteloos. Het ontbijt is optioneel en kan per dag worden afgenomen indien gewenst.

Normaal verbruik van water en elektriciteit (airconditioning) is inbegrepen evenals WiFi, douchehanddoeken, strandlakens en linnengoed (wissel 1x per week). Aangezien wij zo duurzaam mogelijk willen omgaan met energieverbruik is uitgebreid airco gebruik overdag niet inbegrepen. Tevens is het niet toegestaan de airco aan te laten bij afwezigheid, deze zal worden uitgeschakeld. Bij buitensporig gebruik van water en elektriciteit zal een extra vergoeding in rekening worden gebracht.

Toegang tot het resort

Alleen betalende gasten hebben toegang tot de accommodatie en mogen gebruik maken van de faciliteiten en/of overnachten. Toegang door derden geschiedt in overleg met de eigenaar.  

Abaai Resort accepteert geen verantwoordelijkheid voor:

  • Diefstal, verlies of beschadiging van eigendommen van gasten gedurende hun verblijf bij het Abaai Resort.
  • Storingen aan of onderbrekingen van technische installaties en uitrusting.

Mocht tijdens of na uw verblijf blijken dat wij extra kosten hebben moeten maken voor bijvoorbeeld reparatie of vervanging van onderdelen of extra schoonmaak van de accommodaties zullen deze kosten aan u worden doorbelast.

Roken

Roken in de accommodaties is niet toegestaan. Buiten roken is toegestaan mits andere gasten en met name kinderen daar geen last van hebben. As en peuken horen in een asbak.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Zwembad

Daar er geen toezicht is op het zwembad, geschiedt het gebruik hiervan geheel op eigen risico.
Het is niet toegestaan om glas of glazen flessen te gebruiken in en om het zwembad.

Wij streven naar een prettig verblijf voor al onze gasten, en willen u dan ook vragen ten allen tijden rekening te houden met anderen.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!