Welkom op de website van het prachtige Abaai Resort!

De plek die wij, Nick, Naomi en Jack, sinds april 2022 ons thuis mogen noemen!

In 2010 was ik, Naomi, voor het eerst op Curaçao en viel daar gelijk als een blok voor de charmes van het eiland. Nadat Nick en ik elkaar enkele jaren later hebben leren kennen heeft ook hij in 2015 van het eilandleven mogen proeven en had gelukkig gelijk hetzelfde gevoel bij Curaçao.

De plannen om ons hier ooit te vestigen waren geboren, maar daar is het nog een hele tijd bij gebleven. Er kwam een zoon (Jack) bij welke niet lang na zijn eerste verjaardag ook werd meegesleept, en er voor zijn vijfde verjaardag al 3 keer was geweest. Andere reizen maakten we ook graag, en hoe mooi die ook waren, het haalde het nooit bij het gevoel van thuis komen wat wij hier hebben.

Toen wij in de zomer van 2021 op de camping in Nederland zaten hebben wij dan ook onder het genot van een koud biertje en een goed gesprek de knoop doorgehakt en alles in gang gezet om dan toch eindelijk die sprong te gaan wagen. In eerste instantie hadden we een planning van een jaartje, maar toen ons werd gemeld dat wij eventueel eigenaar konden worden van dit fantastische stukje paradijs is alles redelijk rap gegaan en hebben wij begin maart onze spullen gepakt en zijn vertrokken.

Zoals gezegd is het resort ons thuis, en wij zullen zelf ook regelmatig in het zwembad of op het gezamenlijke terras te vinden zijn.

Iedere dag genieten wij van het leven hier, en wij zullen dan ook ons uiterste best doen om onze gasten hetzelfde gevoel te geven wanneer zij bij ons verblijven.

Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!