Disclaimer

Verblijf bij Abaai Resort is op eigen risico. Wij accepteren geen aansprakelijkheid voor ongevallen, schade, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen alsmede gehuurde objecten in of rond de kamers, zwembad, terras of tuin. U dient zelf te zorgen voor een reis-/ongevallen-/annuleringsverzekering.

Via abaai-resort.com vindt u informatie over onze accommodatie en informatie over Curaçao. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Abaai Resort zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruikmaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Abaai Resort niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie.

Abaai Resort garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Abaai Resort wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Alle teksten en foto’s op onze website hebben we zelf geproduceerd: er rust auteursrecht op.

Wij streven naar een prettig verblijf voor al onze gasten, en willen u dan ook vragen ten allen tijden rekening te houden met anderen.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!