Het resort

Abaai Resort bestaat uit een prachtige tropenwoning met in de tuin verschillende appartementen. De prachtige tuin van ruim 2500 m2 staat vol met palmbomen, Aloe Vera, cactussen en andere tropische planten en bloemen. Je vindt er veel mooie vogels zoals papegaaien, suikerdiefjes, troepialen en kolibries, maar ook de voor Curacao tekenende leguanen en hagedissen. In de tuin is een groot zwembad met veel ruimte om te zonnen of juist lekker in de schaduw te zitten. Verspreid door de tuin zijn diverse terrassen en er is een grote porch tussen de palmbomen met daaronder loungebanken en tafels. ’s Avonds is deze verlicht en het is een heerlijke plek om te eten, een boek te lezen, een spelletje te doen of een borrel te drinken. De tuin is volledig omheind en via een elektrische poort kun je je auto op een ruime parkeerplaats op het terrein parkeren.

De ligging

De wijk Julianadorp is zeer gunstig gelegen. De grote supermarkt ‘Centrum’ vind je op 3 minuten rijden en ook het vliegveld is erg dichtbij. Het resort ligt op vijf minuten rijden van bekende plekken als Blue Bay en Kokomo, twee prachtige baaien met een fijn strand en erg goede horeca. Piscadera Bay bereik je binnen 10 minuten. Een leuk contrast hiermee is het visserdorpje Boka Sami (Sint Michiel), ook op 5 minuten rijden en met veel lokaler karakter.

Er zijn goede restaurants en winkels in de buurt en je bent dicht bij de allermooiste stranden van het eiland zoals Cas Abao (zelfs een van de mooiste stranden ter wereld), Porto Mari, Grote Knip (waarschijnlijk het meest gefotografeerde strand van het eiland) en de vele andere prachtige stranden aan de westkant. Andersom parkeer je binnen een 10 minuten (gratis) in het centrum en loop je over de beroemde Pontjesbrug zo het hart van Willemstad in. Vanaf het resort is het ongeveer 20 minuten rijden naar Mambo Beach en 30 minuten naar Jan Thiel; de toeristische hotspots van het eiland. Hierbij ga je over je de enorme Koningin Julianabrug met een waanzinnig uitzicht over de stad.

Het resort ligt in een regio op het eiland die nog niet overspoeld is door toeristen, maar wel aan alle eisen voldoet voor een ultieme Caribische vakantie! Abaai is vanwege de centrale ligging de perfecte uitvalsbasis om het hele eiland te verkennen.

Enkele afstanden vanaf Abaai

Vliegveld Hato6 minuten
Centrum supermarkt3 minuten
Diverse duikscholen5 minuten
Kokomo Beach5 minuten
Blue Bay5 minuten
Boka Sami (St. Michielsbaai)5 minuten
Piscadera Bay area7 minuten
Grote Berg8 minuten
Centrum Willemstad (Pontjesbrug)10 minuten
Centrum Willemstad (Pietermaai)15 minuten
Mambo Beach Boulevard20 minuten
Jan Thiel Beach30 minuten
Playa Porto Mari20 minuten
Playa Cas Abao25 minuten
Grote Knip en andere stranden Westpunt35 minuten
Tijd in autominuten
Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!