In de buurt van Abaai vind je twee (grote) supermarkten waar je terecht kunt voor al je boodschappen: Centrum Supermarkt en Esperamos. Er is zelfs nog een derde supermarkt vlakbij, een grote Carrefour in winkelcentrum Sambil, maar deze is zo duur dat dit niet onze go-to supermarkt is.

Centrum Supermarkt is het meest dichtbij: in nog geen drie minuten met de auto ben je er.
Naast de supermarkt zelf is hier ook direct een pinautomaat. De supermakrt is iedere dag om 7.30 tot 20.00 open behalve op zondag, dan sluiten de deuren om 18.00 uur.

Esperamos is ongeveer 5 minuten rijden en naast de supermarkt zelf vind je hier bijvoorbeeld ook een grote bouwmarkt (Kooyman), La Curaçao (een soort kruising tussen de Action, Zeeman, Mediamarkt, en een rommelmarkt), een electronicawinkel en een boekenwinkel.

Beide supermarkten hebben een uitgebreid assortiment vergelijkbaar met dat van de supermarkten in Nederland. Je kunt hier ook gewoon kaas, drop, hagelslag en pindakaas kopen. Een groot gedeelte van het assortiment hier bestaat uit een verzameling van de huismerken van de verschillende Nederlandse supermarkten. Aangezien alles per boot of vliegtuig aangevoerd moet worden, kan het echter wel eens zijn dat iets voor langere tijd op is. Een tip is om goed naar de prijs te kijken voor je iets pakt! Producten zoals bier, wijn en zuivel zijn relatief duur; vlees bijvoorbeeld juist relatief goedkoop.

Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!