Op de vrijdag-, zaterdag- en zondagochtenden kun je tussen 10.00 en 12.00 op bezoek bij Rescue Paws. Rescue Paws is een stichting die zich hard maakt voor het verminderen van dierenleed op Curacao met de focus op hulp op locatie, opvang, sterilisatie en adoptie. Je vindt het rescue center op de plantage Porto Marie, op de weg naar Cas Abao tegenover Villapark Fonteyn. Zelf hebben wij onze hond hier ook geadopteerd. Ze is met haar broers en zussen gevonden vlakbij het vliegveld, opgevangen en verzorgd door het rescue center.

Een van de hondenrennen

Op Curaçao zijn veel zwerfhonden of honden waarvoor hun baasje niet (meer) kan zorgen.
Ze leven op straat of zijn gedumpt, krijgen puppies en zo wordt het probleem alsmaar groter.
Honden worden in slechte gezondheid of gewond gevonden langs de kant van de weg, alleen of als een complete familie. Stichtings Rescue Paws Curaçao is een instantie draaiend op vrijwilligers, die de honden opvangt en verzorgd. Ze doet alles om de beestjes een gelukkig tweede leven te geven.
Er zijn zomaar 80 honden aanwezig. Je kunt een hond adopteren, zo gaan er flink wat honden een nieuw leven in Nederland tegemoet, maar ook naar andere plekken op de wereld.

Puppies knuffelen bij het Rescue Paws

Ben je op vakantie op ons prachtige eiland en een dierliefhebber? Breng dan zeker een bezoek aan het Rescue Center! Je kunt een uitgebreide rondleiding krijgen waarbij men vertelt over het probleem rond zwerfhonden, het doel van de opvang en de verzorging. Uiteraard kun je knuffelen, aaien en wandelen met de honden! Het is niet alleen leuk voor jou, maar het helpt ook met het socialiseren van deze dankbare honden.

Mocht je het Rescue Center niet met lege handen willen bezoeken, dan wordt men erg gelukkig van hondenkoekjes, tuigjes groot en klein, halsbanden, riemen, anti-vlooienproducten en anti-tekenproducten (alleen Nexgard aub). De honden zullen het zeker waarderen!

Categorieën: 4. Activiteiten

Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!