Flipside is een unieke locatie op Curaçao: je kunt er (indoor) skateboarden en klimmen.
Je vindt deze supergave plek in Scherpenheuvel, een wijk langs de Seru Loraweg.

Onze zoon Jack volgt een keer per week skateboard-lessen. In de vakanties brengt hij graag nog meer tijd door bij Flipside. Er zijn dan vacation camps, waar er meerdere dagen achter elkaar activiteiten worden georganiseerd rondom het skateboarden. Naast de vaste lessen kun je ook vrij skateboarden of een knip-kaartje kopen; leuk als je op Curaçao woont of voor langere tijd verblijft.

Het skatepark heeft diverse ramps binnen en buiten, hoog en laag en van eenvoudig tot lastig.
Skaters van ieder niveau kunnen hier terecht. Naast het skatepark is er ook een klimwand van een kleine 5 meter hoog, waarbij er verschillende routes naar boven zijn.

Mooi is vooral de fantastische sfeer die er hangt:
Van jong tot oud is men bezig met het skateboarden en alles daar omheen. Of het nu je eerste keer op een board is, je als beginner werkt aan de basis of al weken bezig bent met die ene coole trick: iedereen viert elkaars successen en gaat goed met elkaar om.

Naast de lessen en het vrij skateboarden worden er ook regelmatig events en wedstrijden georganiseerd, ook op andere plekken op het eiland. Je kunt er je verjaardagfeestje houden en er zijn happy hours. Er is een shop waar je alles vindt wat je nodig hebt. Meer over Flipside kun je lezen op hun Facebook pagina.

Houden jij of je kids van skateboarden of ben je nieuwsgierig geworden, ga dan tijdens je vakantie zeker eens langs bij Flipside!

Klik hier om meer te lezen over ons resort!

Categorieën: Activiteiten

Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!