Met collega’s liepen we een escape route door Willemstad, een leuke activiteit om de stad te leren kennen! Het bestaat uit een escape game en een wandeltocht in één. Op je eigen tempo loop je door de stad en onderweg moet je verschillende puzzels oplossen.

De Escape Game Curaçao is een originele activiteit waarmee je Willemstad kunt ontdekken.
Op dit moment zijn er twee verschillende spellen: eentje door Punda en een door Otrobanda. Het combineert een escape room met een wandeltocht door de stad. Tijdens de wandeling worden je puzzelvaardigheden getest met leuke en uitdagende raadsels, vergelijkbaar met die in escape rooms. Tegelijk bezoek je kenmerkende locaties in Willemstad en ontvang je interessante feiten en informatie over de plaatsen die je bezoekt.

Het spel duurt ongeveer 1 tot 2 uur en is volledig op je eigen tempo te spelen en wandelen.
Uiteraard kun je onderweg stoppen voor een koud drankje of een ijsje. Je kunt er ook een wedstrijd van maken en in verschillende groepen spelen. Slim is dat je na aankoop de app kunt downloaden op je telefoon waarna je vervolgens onderweg geen internetverbinding nodig hebt. De kosten bedragen rond de €35 per groep van 2-6 personen.

Wij deden de Otrobanda variant van het spel en gaan zeker Punda ook proberen!

Meer informatie kun je vinden op https://escapegamecuracao.com/

Klik hier om meer te lezen over ons resort!

Categorieën: Activiteiten

Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!