Het Corendon Mangrove Beach Resort is een groot, all-inclusive hotel vlakbij Abaai.
Wat het resort uniek maakt is het Aquapark. Je kunt een pas kopen waarmee je een dag gebruik kunt maken van de faciliteiten van het resort. Inbegrepen zijn dan bijvoorbeeld het uitgebreide lunchbuffet, alle hapjes en drankjes gedurende de dag, gebruik van het zwembad, strand en fitness en natuurlijk toegang tot het Aquapark.

Het waterpark heeft vier gewone glijbanen, in sommige moet je op een band. Klap op de vuurpijl is echter de Cobra, waar je in een band eerst een stukje naar beneden ‘valt’ om daarna weer steil omhoog te gaan. Voor jongere kinderen is er ook een speciaal speelgedeelte. Bij het waterpark is een bar waar je de hele dag drankjes en snacks kunt halen en er zijn zitjes met parasol.

Naast het Aquapark heeft het resort ook een groot zwembad met een infinity pool, poolbar en diverse zit- en ligplekken. Overal op het resort vind je bars waar je terecht kunt voor eten en drinken, ook inclusief bijvoorbeeld smoothies en cocktails. Er is zelfs een pattiserie waar je allerlei taartjes kunt eten. Het lunchbuffet is in een restaurant naast het grote zwembad. Tot slot is ook een strand.

Wij gingen een dagje naar het Corendon Mangrove Beach Resort op de verjaardag van onze zoon Jack en hadden een leuke dag. De glijbanen zijn gaaf, het eten en drinken waren prima voor een all-inclusive resort en alles was inderdaad inbegrepen. Het Kunuku Aqua Resort biedt ook dagpassen voor hun waterpark aan, maar onze voorkeur gaat uit naar Corendon. Vooral het all-inclusive concept en de afwisselender glijbanen spreken ons aan.

De dagpas kun je eenvoudig kopen via de website van Corendon Mangrove Beacht Resort.

Klik hier om meer te lezen over ons resort!

Categorieën: Activiteiten

Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!