Midden in Punda op het Hendrikplein, vind je bovenop het Elements hotel de Cascada Rooftop Bar & Kitchen. Cascada heeft een hip rooftop-terras met een kleine infinity pool. Er zijn ligbedden, knusse bedden waar je samen op kan zitten en ruime loungebanken. Het meest bijzondere aan deze plek is het prachtige uitzicht over de stad. Vanaf het dak kijk je bijvoorbeeld over zee, over Willemstad en recht op de Julianabrug.

Het is een leuke plek om onder het genot van een borrel vanaf een loungebank van het uitzicht te genieten. Er is een ruime keuze aan bier, wijn, bubbels, cocktails én shots en je kunt er lekkere tapas bestellen om samen te delen. Behalve op maandag is Cascada iedere dag vanaf 18.00 open. Supergaaf om de zonsondergang vanaf hier te bekijken!

Je kunt op het Hendrikplein parkeren maar als je vanaf Abaai komt is het ook leuk om aan de kant van Otrabanda te parkeren. Binnen 10 minuten loop je vanaf hier over de pontjesbrug naar Cascada. De ingang is wat anoniem en verstopt: wanneer je tussen de gebouwen doorloopt zie je twee liftdeuren. Neem hier de lift naar de 4e verdieping en je stapt direct op de het dak uit.

Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!