Wellicht heb je op de radio op Curacao de reclameslogan al eens voorbij horen komen, en eigenlijk hoeven we niet heel veel meer toe te voegen hier aan: Niet normaal lekker!

Spareribs spelen de hoofdrol bij Café de Tijd / Eetbar Op = Op.
Je kunt er prima andere dingen eten maar hun ribs zijn een begrip op het eiland.
Tot nu toe hebben wij nog nergens betere ribs gegeten en ben je een liefhebber, ga dan zeker hier een hapje eten! Je kunt de ribs bestellen in porties van 350, 500, 750 of 1000 gram. Op het bord op het terras wordt bijgehouden hoeveel er nog is, vandaar de ‘Op = Op’ in hun naam.

Je vindt Café de Tijd in het centrum van Willemstad, in het hart van Punda vlakbij het Wilhelminaplein. Parkeren kan vaak voor de deur of anders vlakbij. Er is een terras met picknicktafels en de bediening is vlot, goed en gastvrij. Voor het uitzicht hoef je hier niet te gaan zitten: voor de deur worden appartementen gebouwd die het uitzicht richting zee blokkeren. De spareribs maken dit echter meer dan goed. Vanaf hier loop je ook zo Punda of Pietermaai in, waar altijd genoeg te zien en beleven is.

Kom je vanaf Abaai dan is het leuk om te parkeren aan de kant van Otrobanda.
Naar de parkeerplaats bij het Riffort is het amper 10 minuten rijden en vervolgens loop je over de pontjesbrug en door Punda in nog eens 10 minuten naar Café de Tijd.

Klik hier om meer te lezen over ons resort!

Categorieën: Restaurants

Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!