Ben je op zoek naar een relaxed, lokaal tentje direct aan zee?
Aan de Caracasbaai vind je Brisa Do Mar, ook wel bekend als Pop’s Place.
Vanaf Abaai rijd je er in ongeveer een half uurtje naar toe, aan het einde van de Caracasbaaiweg vlakbij Jan Thiel, linksaf richting Tugboat. Je kunt er goed terecht voor ontbijt, lunch én diner.

Aan de Caracasbaai vind je geen mooi strand, maar wel een levendige plek die veelvuldig wordt gebruikt door (voornamelijk) mensen van het eiland om te barbecuen en zwemmen. En staan palapas en picknickbanken en je kunt er prima afkoelen in zee. Brisa do Mar ligt direct aan de baai met een grote vlonder boven het water.

Briso do Mar is geen chique tent, maar een sfeervol en gezellig restaurant met een zeer gevarieerde kaart. Op het menu staan veel vis- en vleesgerechten met ook veel lokale gerechten. Vooral voor wat betreft lokale vis is er veel keuze. Ben je een liefhebber van kreeft dan kun je hier ook goed terecht! Het eten is meer dan prima en de bediening erg goed. De ligging is top: ’s avonds is het mooi verlicht, er heerst een relaxte sfeer en het uitzicht over zee is zeker wanneer er een booreiland of groot schip bij Tugboat in onderhoud ligt, verrassend.

Een tip is om hier voor zonsondergang heen te gaan, om onder het genot van een drankje de zon in zee te zien zakken om daarna lekker te eten. Ook leuk is om eerst bij Tugboat te gaan snorkelen, hier te gaan lunchen om vervolgens lekker op Jan Thiel Beach naar het strand te gaan. Reserveren of het menu bekijken kan via de website van Brisa do Mar

Jack’s favoriet: mosselen

Klik hier om meer te lezen over ons resort!

Categorieën: Restaurants

Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!