Soi95 is een restaurant in de Penstraat, recht tegenover het Avila Beach hotel in het hart van Willemstad. Vanaf Abaai is het ongeveer een kwartiertje rijden. Je parkeert direct naast het restaurant op een eigen parkeerterrein.

Je kunt er voor kiezen om binnen te eten in het kleurrijke, compacte restaurant. Er is echter ook een ruim dakterras, waar je heerlijk op de wind in de buitenlucht kunt eten. De sfeer is relaxed, de muziek staat precies hard genoeg en de bediening is zeer attent en oplettend. Op de kaart staan originele cocktails, een leuk begin van je avond! Voor Jack (7 jaar oud) maakte men een prachtige alcoholvrije mocktail (foptail) met suikerspin: gaaf!

Er worden Aziatisch geïnspireerde gerechtjes geserveerd ter grootte van een voorgerecht. 2 tot 3 gerechten per persoon zullen meestal voldoende zijn, wat wij leuk vonden was om het met elkaar te delen. We aten met drie personen en iedere gang bestelden we allemaal een gerecht dat we vervolgens konden delen. Zo proefden we veel van de gerechten op de kaart en ze zijn allemaal heerlijk!
Vooral de Satay Ayam, de Caribbean Snapper en de Boneless Ribs sprongen er voor ons uit. Het is helaas niet gelukt om alle gerechtjes te proeven dus we gaan zeker nog een keer terug.

Jack’s favoriet: Caribbean Snapper (en de cocktail met suikerspin natuurlijk).

Reserveren is aan te raden, dit kan eenvoudig via de website www.soi95.com

Klik hier om meer te lezen over ons resort!

Categorieën: Restaurants

Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!