Op een zaterdagochtend zijn we gaan ontbijten bij Kafé 5999.
Eerder hebben we er al eens gelunched en beide keren hebben we heerlijk gegeten. Je vindt het café in Zeelandia, een gebied vlakbij de haven waar je als gemiddelde toerist niet zo heel snel komt. Wel rijd je er vaak langs al, dus je hoeft er niet voor om te rijden! Er zijn grote bouwmarkten, een van den Tweel (Albert Heijn) supermarkt en andere detailhandel. Verstopt tussen deze de grote winkels is een klein plein waar naast Kafé 5999 bijvoorbeeld ook een goede wijnwinkel is.

Kafé 5999 serveert ontbijt, lunch en alles daar tussen in.
De kaart staat vol met heerlijke dingen en wij konden niet zo heel goed kiezen.
Aan iedereen is gedacht, met bijvoorbeeld ook een ruime keuze aan vegetarische gerechten.
Op het menu veel klassiekers met een twist en verrassende gerechten. De koffie (in vele varianten) is goed en je kunt kiezen uit een heleboel verse sappen, limonades en iced teas.
Je kunt binnen eten of buiten op het terras. Gezien de locatie én de airconditioning had binnen onze voorkeur.

Op zondag is Kafé 5999 dicht. Op zaterdag zat het er vol maar via de website kun je eenvoudig reserveren zodat je zeker weet dat er een plekje voor je is. Hier kun je ook het menu zien.
Vanaf Abaai is het ongeveer 15 minuten rijden en je bent vlakbij Saliña: een bekend knooppunt op het eiland op weg naar onder andere Jan Thiel of Mambo / Seaquarium Beach.
Leuk dus om hier bijvoorbeeld op weg naar het strand te gaan ontbijten!

Jack’s favoriet: Cinnamon French Toast

Categorieën: Restaurants

Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!