Di Verse Sauzen is het restaurant van onze vriend Bob.
Uiteraard zijn wij niet geheel objectief, maar veel van onze gasten zijn er al gaan eten en iedereen is meer dan positief! Je vindt het restaurant in het dorpje Boka Sami (Sint Michiel), op 5 minuten rijden van Abaai.
Boka Sami is een charmant vissersdorpje met een zeer lokale vibe. Er gebeurt van alles in het dorp. Langs de weg worden regelmatig lekkere dingen verkocht en op het strand komen veel mensen van het eiland zwemmen. Het is leuk er ook eens op een zondagavond te gaan eten, wanneer auto’s en motorfietsen paraderen over de kleine boulevard.

Di Verse Sauzen heeft een overzichtelijke kaart die regelmatig wisselt.
Er is een mooie mix aan gerechten, ook met enkele lokale gerechten en vis gevangen rondom het eiland. Regelmatig zijn er verrassende specials die werkelijk alle kanten op gaan: van burgers tot asperges of een mooie vis.

We kennen chef Bob vanuit onze vroegere woonplaats Alphen aan den Rijn waar hij ook al een restaurant had, en lekkere dingen koken dat kan hij! Bob kent het eiland goed en maakt graag een praatje. Toppers op de kaart vinden wij het Antilliaanse gerecht Karni Stoba (een heerlijk stoofpotje) en de boneless spareribs. Ook aan de visliefhebbers is gedacht, als je geluk hebt is er zelfs Lion Fish. Lion Fish is een invasieve vis in de caribbean: een vis die hier niet hoort en onder andere de jongen van andere vissen op eet. Ze worden door duikers met een speer gevangen en ze zijn heerlijk.

Het is een prachtige locatie om onder het genot van een biertje of cocktail de zonsondergang te kijken. Je vindt hier een van de mooiste zonsondergangen van het eiland! Houd ook hun Facebook pagina in de gaten want er zijn regelmatig nieuwe, verrassende gerechten. Wil je het lokale Curaçao ervaren, dan is Di Verse Sauzen een aanrader!

Jack’s favoriet: Bob’s burgers

Klik hier om meer te lezen over ons resort!

Categorieën: Restaurants

Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!