Di Verse Sauzen is het restaurant van onze vriend Bob.
Uiteraard zijn wij niet geheel objectief, maar veel van onze gasten zijn er al gaan eten en iedereen is meer dan positief! Je vindt het restaurant in het dorpje Boka Sami (Sint Michiel), op 5 minuten rijden van Abaai.
Boka Sami is een charmant vissersdorpje met een zeer lokale vibe.
Het is leuk er ook eens op een zondagavond te gaan eten, wanneer auto’s en motorfietsen paraderen over de kleine boulevard.

Di Verse Sauzen heeft een overzichtelijke kaart met een mooie mix aan gerechten.
Kun je niet kiezen, dan zijn er platters om te delen en regelmatig zijn er verrassende specials.
We kennen Bob vanuit onze vroegere woonplaats Alphen aan den Rijn waar hij ook al een restaurant had, en lekkere dingen koken dat kan hij! Bob kent het eiland goed en maakt graag een praatje. Leuk is dat er ook een aantal Antilliaanse gerechten op de kaart staan, zoals Karni Stoba (een heerlijk stoofpotje) of Sate Ku Batata. De boneless spareribs zijn zo lekker en ook aan de visliefhebbers is gedacht, als je geluk hebt is er zelfs Lion Fish. Lion Fish is een invasieve vis in de caribbean: een vis die hier niet hoort en onder andere de jongen van andere vissen op eet. Ze worden door duikers met een speer gevangen en ze zijn heerlijk.

Het is een prachtige locatie om onder het genot van een biertje of cocktail de zonsondergang te kijken. Houd ook hun Facebook pagina in de gaten want er zijn regelmatig nieuwe, verrassende gerechten. Wil je het lokale Curaçao ervaren, dan is Di Verse Sauzen een aanrader!

Categorieën: Restaurants

Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!