Wij zijn gek op happy hours! Het is heerlijk om met je voeten in het zand en een emmertje koude biertjes of cocktail, de zon in de zee te zien zakken én je betaalt ook nog eens minder voor je drankjes. Happy hours horen bij het eiland, en op vrijdagmiddag gaan we zelf graag naar Bonita Beach Club op Mambo Beach. Je vindt Bonita naast Chill en Rileks aan de kant van het LionsDive beach resort. Wanneer je vanaf de parkeerplaats langs LionsDive het strand op loopt, loop je er haast tegen aan.

Bonita heeft op vrijdag van 17:30 tot 19:00 uur hun happy hour(s).
Bij Chill begint het happy hour op 17:00 en Rileks heeft ook van 17:30 tot 19:00 happy hour dus je zou zelfs je eigen strand-kroegentocht kunnen houden! We spreken met vrienden af bij Bonita en komen er regelmatig gasten van Abaai tegen. Kinderen kunnen lekker op het strand spelen of zwemmen. De baai van Mambo Beach is fijn om in te zwemmen, ook voor kleinere kinderen.

We gaan graag naar Bonita om het er altijd gezellig druk is maar niet afgeladen. De muziek staat niet te hard zodat je nog een normaal gesprek kan voeren en de sfeer is altijd top. Rondom de bar zijn gewone tafels en picknicktafels, op het strand staan statafels en ligbedden. Bij de bar kun je fingerfood bestellen, maar direct naast de beachbar is ook de snackbar van Bonita. Je krijgt hier altijd snel en goede snacks, meestal eten wij dan ook een patatje op vrijdag. Op Mambo Beach zijn overigens diverse restaurants dus je loopt na je happy hour ook zo naar een van deze toe om een hapje te eten.

Mambo Beach is vanwege de gezellige en niet te grootschalige happy hours een aanrader op de vrijdag-middag en -avond. Overdag komen we niet zo vaak bij Bonita, maar er zijn veel ligbedden vrijwel direct aan het water en je kunt er goed ontbijten en lunchen.

Chat openen
1
Hi! Kunnen we je helpen?
Klik hier om direct in contact te komen met Naomi via WhatsApp!